BØGER:

MÅNENS BØRN

ISBN 978-87-93076-98-3

Genre:

Dark fantasy, Paranormal romance, Gys, Spænding, Young Adult (YA)

 

Handling:

Den 18-årige Stella har aldrig forstået, hvorfor hendes forældre forlod hende. Hun er opvokset hos sin enlige, omrejsende onkel Peter, men den rodløse tilværelse har aldrig givet hende chancen for at knytte nære bånd eller forstå sin identitet.

Da Peter bliver ansat på det velrenommerede stutteri Hope Heste, flytter Stella med. Her falder hun for den charmerende Andrew Hope, men det bliver hurtigt hans tilknappede storebror Thomas, hun forelsker sig i. Stella erfarer dog snart, at brødrene skjuler en dyster hemmelighed: Thomas er varulv.

 

Stellas tilværelse forandres drastisk, da hun opdager, at hun er gravid. Ingen ved hvem af brødrene, der er faren, men en monstrøs gruppe fanatikere vil for enhver pris forhindre hende i at føde Thomas' barn. Og mens Stella kæmper for sin overlevelse, lærer hun langsomt mere om sin fortid. En fortid, der kommer til at have altafgørende betydning for fremtiden ...

 

Uddrag:

Manden vendte sig skælvende. Knoglerne knækkede genkendeligt. "Er du Stella? Barn af månen?"

Jeg bakkede rædselsslagen. Månen var som syre, der ætsede huden. Jeg ville skrige, men Sassoluna strakte sig kraftfuldt og gav mig ingen luft.

De fem mænd rystede. De stirrede mod min mave, mens rystelserne blev voldsommere. Jeg lyttede til de dyriske lyde som driftige ekko i mig selv. Jeg forstod tonen uden at forstå sproget.

"Månebarn," hviskede manden opløst og lod blikket bore sig ind i mit. "Kredsen idømmer dig døden!" Han stønnede forpint og rev T-shirten åben. Minuttet efter overtog månen magten og udslettede alt. Fem skikkelser krummede sig sammen og rejste sig frygtindgydede i skrækkelige hyl.

 

Sider:

355 - Paperback

 

Læsermålgruppe:

Fra 13 år.

 

Udgivet på Forlaget mellemgaard, 2013

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NATTENS SANGER 2. del # SKÆBNE

ISBN 978-87-93175-67-9

 

Genre:

Dark fantasy, Paranormal romance, Young Adult (YA)

 

Handling:

Da sorgen knuser Victorias hjerte, imødegår hun sin skæbne. Men uventede hændelser komplicerer hendes nye eksistens. Mens skæbnegudindernes budskab bliver klart, finder Victoria sig selv som midtpunkt i et farefuldt spil af bedrag og opslugende begær.

 

Hvordan kan Victoria hævne sin sorg, når missionen truer hendes kærlighed til Lucas? Når vejen til sejr tvinger hende i armene på ondskaben? Når magten, hun selv besidder, er eftertragtet og årsag til forbrydelse? Hvem kan hun stole på?

 

Fjenderne truer overalt. Tvinger Victoria til at beskytte fortiden.

Så fødes en ny skæbne, der samler Victorias hjerte ...

 

Skæbne er den anden roman i vampyrserien Nattens Sanger.

 

 

Uddrag:

Ud af intetheden stod Lucas pludselig foran mig. Hans sorte øjne betragtede mig intenst, mens han langsomt knælede ned.

Nu, i mine sidste sorgfulde hjerteslag, så jeg min skæbne klart. Dette var ikke enden på mit liv, men begyndelsen. Alt, hvad min fortid havde budt mig; alt, hvad min gamle eksistens havde betydet, havde rustet mig. Jeg var blevet formet til fremtiden, og Lucas ville bringe mig derhen.

Jeg skulle kun vente nu. Selv om tiden var knap, var fremtiden endeløs. Lucas var hele min skæbne.

 

Sider:

312 - Paperback

 

Lydbog:

9 timer og 45 min.

 

Læsermålgruppe:

Fra 13 år.

 

Udgivet på Forlaget mellemgaard, 2014/AV Forlaget, 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

NATTENS SANGER 1. del # BESAT

ISBN 978-87-93126-79-4

 

Genre:

Dark fantasy, Paranormal romance, Young Adult (YA)

 

Handling:

For 23-årige Victoria Rose er livet en kamp mod de følelser, der afholder hende fra at leve det. Hendes tilværelse er præget af eftervirkningerne fra et overfald, der har spoleret hendes selvværd og frarøvet hende troen på kærligheden - indtil den dag hun møder Lucas.

I et skæbnesvangert opgør med fortiden forandrer Lucas ikke bare Victorias liv, men hele hendes virkelighed. Hun befinder sig pludselig i en verden af vampyrer og havner i en stridighed, der er ved at koste hende livet.

Undsætningen viser sig at komme fra en ældgammel fatalistisk overbevisning, der vil give Victoria en central plads i vampyrernes verden, men samtidig kræver valg, der mentalt er ved at flå hende i to halvdele.

 

Hvilken løsning skal vælges, når kærligheden splitter mod hver sin verden, og når skæbnen synes umulig? Kan hjertet forenes i den bestialske sandhed, og hvor langt tør Victoria gå for at efterstræbe lykken?

 

Besat er den første roman i vampyrserien Nattens Sanger.

 

Uddrag:

Jeg lukkede øjnene og lyttede til den bløde sang. Dragende - som sødmen af hans duft. Så forsvandt nærheden og ændrede sangen.

"Jeg håber ikke, at jeg forskrækkede dig?"

Jeg hev luften ind og åbnede øjnene. I sekunder så jeg mig anspændt omkring, før mit blik standsede.

Som lyn fra en klar himmel gik hele min verden i stå. Alt hvad jeg var, mit liv, min fortid og min fremtid, forsvandt som ved et trylleslag, og tilbage var kun nuet. Og selv om nuet forekom helt uvirkeligt, stod alting lysende klart. Verden i nutiden føltes knivskarp! Manden foran mig var min verden, min nutid. Han stod så skarpt, at alt andet fuldstændig blegnede. Jeg var besat.

 

Sider:

316 - Paperback

 

Lydbog:

9 timer og 15 min.

 

Læsermålgruppe:

Fra 13 år.

 

Udgivet på Forlaget mellemgaard, 2014/AV Forlaget, 2014

 

 

 
 
  • Wix Facebook page
NATTENS SANGER 3. del # FØLELSE

ISBN 978-87-93204-06-5

 

Genre:

Dark fantasy, Paranormal romance, Young Adult (YA)

 

Handling:

Missionen er sat i værk. Med blodet som sit eneste våben og med de følelser, der manifesterer budskabet, kaster Victoria sig ud i kampen. Helt tæt på Hector skal hun sikre sejren. Men intet går som forventet.

 

I ondskaben finder Victoria svar på vitale spørgsmål, der sender hende ud i en afgørende vendetta, der truer med at koste hende dyrt. Nødtvungent må hun acceptere Lucas og Alexander i en magtfuld forening, der vil revolutionere vampyrsamfundet for altid.

 

Fortidens dæmoner bekæmpes, og i kulissen venter uforudsete forandringer. I sin endegyldige skæbne finder Victoria omsider sig selv. Lykken synes fuldbragt ... men er alle fjender besejret?

 

Følelse er tredje og sidste del i vampyrserien Nattens Sanger.

 

Uddrag (INDEHOLDER SPOILERE !!!):

Jeg stirrede rådvildt på ham, mens jeg søgte efter forståelse. Mit hjerte var ved at blive knust igen. Som da Rebecca døde, slog det revner og truede med at splintres i tusind stykker. Men der var ingen sorg. Det var angsten, der knuste det.

"Caritas!" hviskede jeg halvkvalt. "Åh ... nej!"

Så, i en eksplosion af panik, svævede jeg gennem mørket. Jeg kunne høre, at min elskede fulgte mig. Det var ikke forbi. Faren eksisterede stadig og overgik den ondskab, jeg troede, jeg havde bekæmpet. Jeg havde lovet at beskytte dem, og nu afhang deres liv af mig. Dette var det altafgørende slag. Dette var selve formålet med, at jeg i min skæbne var blevet velsignet med at have følelser.

 

Sider:

310 - Paperback

 

Lydbog:

9 timer og 28 min.

 

Læsermålgruppe:

Fra 13 år.

 

Udgivet på Forlaget mellemgaard, 2014/ AV Forlaget, 2015

 

SKYGGESIDER

ISBN 978-87-588-2091-0

 

Genre:

Dark fantasy, Magisk realisme, Gys, Spænding, New Adult (NA)

 

Handling:

Har du nogensinde forvekslet drømme med virkelighed?

 

Tricias tvillingesøster har begået selvmord.

Forældrene taler ikke om det, eller om den spiseforstyrrelse Tricia har

levet med siden barndommen.

 

I et forsøg på at flygte fra virkeligheden finder Tricia trøst i fantasier om en mand.

Fantasierne udvikler sig til drømme, og da en mystisk flaske dukker op og drager hende med velvære, trækkes Tricia længere og længere ind i en parallel opfattelse af virkeligheden.

Flere unge kvinder begår selvmord omkring hende, og snart må Tricia sande at det livstruende mareridt har diabolske rødder i hendes egen barndom. 

 

Uddrag:

„Tricia ..." klynkede Emily og tog fat i hendes hånd.

Tricia så ned på deres hænder. Ens, bløde barnehænder der flød sammen og blev ét. Så fik hun øje på en skikkelse i mørket og drejede rundt på hælen. Emilys hånd forsvandt fra hendes, og Tricia gav sig til at løbe.

„Neeej!" skreg hun og hørte hans stemme runge vredt.

„Tricia ..." råbte han. „Tricia, du kan ikke gemme dig ..."

Tricia løb forvildet gennem mørket. Så med ét faldt hun.

Endeløst.

 

Sider:

280 - Hardback

 

Lydbog:

6 timer og 8 min.

 

Læsermålgruppe:

Fra 14 år.

 

Udgivet på Forlaget Tellerup, 2015/ AV Forlaget, 2015

 
SJÆLEVÆRT

ISBN 978-87-588-2554-0

 
Genre:
Paranormal romance, Spænding, Young Adult (YA)
Handling:

Mit navn er Celina.

Jeg var 16 år da jeg for alvor blev forelsket.

I et spøgelse …

 

Celina er træt af skolen,

og da hun bliver røvrendt af kæresten,

flytter hun hjemmefra og får job som ung i huset

hos en dyrlægefamilie.

Men fortiden flytter med.

En fortid der rækker langt ud over Celinas eget liv

og trækker hende ind i en usædvanlig og farefuld forelskelse.

Inden længe må Celina indse at hun har en særlig evne

som vil komme til at præge hendes liv for altid.

Uddrag:

Egentlig skulle jeg ikke tro på den slags. Paranormal aktivitet hørte hjemme i lamme tv-udsendelser, gyserfilm og bøger, og så indimellem i mit liv når jeg ikke kunne finde andre forklaringer på de hændelser jeg oplevede. Men jeg havde altid følt mig hjemsøgt. Eller anderledes. Måske lidt skør.
Som barn smilede de voksne og roste min fantasi når jeg fortalte om ting der flyttede sig rundt på mit værelse, døre der knirkede og glimt af sølvblanke skær. Men selv om de prøvede at bortforklare hændelserne med logiske betragtninger, var jeg aldrig overbevist. For hvordan kunne jeg ignorere hvad der foregik omkring mig?

Sider:

369 - Hardback

Lydbog:

7 timer og 7 min. 

Læsermålgruppe:
Fra 12 år.
Udgivet på Forlaget Tellerup, 2017

NATTENS SANGER

ISBN 978-87-7190-357-7

Genre:

Dark fantasy, Paranormal romance, Young Adult (YA)

 

Handling:

Da Victoria forelsker sig i den mystiske godsejer, befinder hun sig pludselig i en verden af vampyrer. Hun havner i en stridighed, der kan koste hende livet, og hun bliver midtpunkt i et farefuldt spil af bedrag og altopslugende begær. Undsætningen viser sig at komme fra en ældgammel mytologi, som giver Victoria en central plads i vampyrernes verden, men samtidig kræver valg, der mentalt er ved at flå hende over i to. Fjender truer overalt, og skæbnen synes umulig.

Hvem kan Victoria stole på, og hvor langt tør hun gå for kærligheden?

Uddrag:

Lykken fik mig til at smile bredt, og i min evige besættelse higede jeg efter hans kys. Jeg slap kontrollen og lod mig smelte sammen med vinden og hans dybe blik. Det føltes, som om jeg svævede. Svævede på en hårfin balance mellem fuldendelse og forfald – mellem himmel og hav. Mellem funklende stjerner og uhyggelig dybde.

 

Sider:

642 - Hardback

Læsermålgruppe:

Fra 13 år.

Udgivet på Forlaget mellemgaard, 2017

IZOLA 1. del # Rejsen til Falkien 

ISBN 978-87-588-3071-1

Genre:                                                                  

Fantasy, Magi, Young Adult (YA)

 

Handling:

Izola er 19 år og vokset op med sin mors fortælling af et ganske specielt eventyr.

Da moren pludselig dør, får Izola overdraget en mystisk kasse.

Men kassen er langt fra det eneste som moren har holdt skjult.

Inden længe befinder Izola sig i en ekstrem og farlig verden hvor hun må kæmpe for at overleve og samtidig opklare morens rolle der viser sig at være skæbnesvanger for Izolas fremtid.

Er eventyret sandt?

Og hvad er betydningen af den magtfulde evne som ligger i Izolas sind?

Rejsen til Falkien er første bind i fantasyserien IZOLA – en trilogi om styrke, overlevelse og kærlighed.

Uddrag:

„Hvor ligger Falkien?“ spurgte hun.
Spørgsmålet fik dem begge til at se på hende med et ulæseligt udtryk i ansigterne.
„Ligger?“
„Ja ...“ Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle spørge uden at virke som en sindsforvirret idiot. „Vi er vel mod nord?“ spurgte hun med tanke på terrænet og de dyr hun havde set. „Men hvor langt mod nord?“

Sider:

370 - Hardback

Lydbog:

8 timer og 4 min.

Læsermålgruppe:

Fra 13 år.

Udgivet på Forlaget Tellerup, 2018

 

IZOLA 2. del # Kampen for Valianien 

ISBN 978-87-588-3190-9

Genre:                                                                  

Fantasy, Magi, Young Adult (YA)

 

Handling:

Izola er kommet hjem fra Falkien og opsøger Casper, men han vil ikke tro på hendes fortælling om den fremmede verden og forsøger at holde Izola hen når hun taler om sine oplevelser. 
Morfar har foruroligende oplysninger om Mai der sætter Izolas overbevisning på prøve, men samtidig er hun desperat for at vende tilbage og kæmpe for Falkiens undergang. Men missionen bliver håbløs da Jorian falder i kong Falkes hænder og omgivelserne bliver barskere end nogensinde.
Hjælpen viser sig at komme fra den dybeste og mest magiske del af Hjertet. Fra en ven som har hjulpet Izola før. 

Kampen for Valianien er andet bind i fantasyserien IZOLA – en trilogi om styrke, overlevelse og kærlighed.

Uddrag:

„Falkien findes ikke. Du er ikke en upir. Der findes kun her, og dig, Izola, som er blevet ramt af en tragedie.“
Hun var allerede begyndt at ryste på hovedet inden han havde talt færdig.
„Jeg er ikke ved at miste forstanden! Jeg ved godt at det hele lyder sindssygt, men det er virkeligt. Glem alt hvad du tror du ved. Falkien eksisterer med alt hvad der er smukt og grufuldt, og Mai vidste at jeg skulle rejse dertil når hun døde. Hun kendte min skæbne. Jeg skal afslutte hvad hun startede.“
„Og hvad er det helt præcis?“ spurgte han og rejste sig.
„At frelse eventyret,“ svarede hun og lukkede øjnene da fortvivlelsen overvældede hende.

 

Sider:

336 - Hardback

Lydbog:

6 timer og 53 min.

Læsermålgruppe:

Fra 13 år.

Udgivet på Forlaget Tellerup, 2018

IZOLA 3. del # Tilbage til Izola 

ISBN 978-87-588-3669-0

Genre:                                                                  

Fantasy, Magi, Young Adult (YA)

 

Handling:

Falkiens undergang er endelig, og hjemme får Izola mistanke om at Mais søster, Anne, skjuler en
hemmelighed som involverer hende i eventyret. Med hjælp fra brandmanden Mathias kæmper Izola
sig tilbage til øen for at finde Jorian og redde dem som har overlevet rigets udslettelse. Men hun er
ikke forberedt på konsekvensen af søjlernes fald.
I den tilisede, døde verden venter skræmmende modstand som sender Izola ud på en farefuld færd.
Hun må indgå en ny forening for at overleve, og samtidig lærer hun mere om sig selv og sine
evner.
Helpi har givet Izola en værdifuld gave, og da morfar bekræfter skelsættende opdagelser som
forbinder fortiden med hoppens magi, finder Izola endelig sit kald ...

 

Tilbage til Izola er tredje bind i fantasyserien IZOLA - en trilogi om styrke, overlevelse og kærlighed.

Uddrag:

„Mais sang om frihed ...“ smilede hun. „Den handler om Helpi og havet. Om at bevare håbet og finde styrke i sin egen tro.“ Hun tog en dyb indånding. „Svaret på øens overlevelse har været foran os hele tiden. I Mais sang.“ Han stirrede på hende. „Før var det bare ord på et fremmed sprog, men jeg forstår dem nu,“ fortsatte hun og lagde hånden mod sit hjerte. „Jeg kan mærke deres betydning herinde, og jeg tror Mai ønskede at sende mig på den her rejse fordi jeg skulle forstå hendes sang.“

 

Sider:

336 - Hardback

Lydbog:

8 timer og 22 min.

Læsermålgruppe:

Fra 14 år.

Udgivet på Forlaget Tellerup, 2019.

STØRRE END OS - Udkommer oktober 2020!

ISBN

Genre:                                                                  

Realisme, Young Adult (YA)

 

Handling:

Beskrivelse kommer snart!

Uddrag:

Er på vej!

Sider:

- - Hardback

Lydbog:

- timer og - min.

Læsermålgruppe:

Fra 12 år.

Udgives på Forlaget Tellerup, oktober 2020.

© 2013-2020 Christina Bonde