top of page
Besat_3D.png
NATTENS SANGER #1 BESAT

ISBN 978-87-588-5247-8

Genre:

Fantasy, Young Adult (YA), New Adult (NA)

Handling:

Efter Victoria er blevet brutalt overfaldet af sin ekskæreste, har hun mistet troen på kærligheden. Hun passer sit job som sygeplejerske og lever en forudsigelig og forsigtig tilværelse ... indtil hun møder Lucas. På kort tid forandrer han ikke bare Victorias liv, men hele hendes virkelighed, og efter et skæbnesvangert opgør med fortiden, befinder hun sig pludselig i en verden af vampyrer og havner i en stridighed som er ved at koste hende livet. Redningen viser sig at komme fra en ældgammel overbevisning som kan give Victoria en magtfuld plads i vampyrernes verden, men samtidig stiller hende over for et umuligt valg. Skal hun følge sin skæbne eller kæmpe imod den?

 

Besat er første bind i den anmelderroste vampyrserie Nattens sanger. En serie om skæbnetro, magt og fatal kærlighed.

Sider:

402 - Hardback

Læsermålgruppe:

Fra 14 år.

Udgivet på Forlaget Tellerup, 2023

Skæbne_3D.png
NATTENS SANGER #2 SKÆBNE

ISBN 978-87-588-5248-5

Genre:

Fantasy, Young Adult (YA), New Adult (NA)

Handling:

Sorg knuser Victorias hjerte, og hun vælger at følge sin skæbne. Men hendes nye eksistens i vampyrernes verden bliver langt mere kompliceret end forventet, og hun skal finde en balance mellem sin vilje og det væsen hun er. Samtidig bliver Skæbnegudindernes budskab mere tydeligt, og Victoria ender som midtpunkt i et farefuldt spil af bedrag og opslugende begær. Forholdet til Lucas er truet da hun tvinges i armene på fjenden, og Victoria må sande at blodets ophøjede magt er eftertragtet og årsag til forbrydelse mod hende og dem hun holder af. Truslen vokser da en ny skæbne fødes, og Victoria sætter alt ind for at beskytte den.

 

Skæbne er andet bind i den anmelderroste vampyrserie Nattens sanger. En serie om skæbnetro, magt og fatal kærlighed.  

Sider:

362 - Hardback

Læsermålgruppe:

Fra 14 år.

Udgivet på Forlaget Tellerup, 2023

Uendelig_3D.png
NATTENS SANGER #3 UENDELIG

ISBN 978-87-588-5249-2

Genre:

Fantasy, Young Adult (YA), New Adult (NA)

Handling:

Med følelserne og blodet som eneste våben kaster Victoria sig ind i kampen mod ondskaben. Men intet går som forventet, og nederlaget sætter sig dybe spor. Vigtige svar er skjult hos fjenden, og for at beskytte Caritas, må Victoria nødtvungent acceptere at Lucas og Alexander indgår en forening som vil revolutionere vampyrsamfundet for altid. Mens fortidens dæmoner omsider bekæmpes, finder Victoria endelig fred med sig selv og sit kald da nye ophøjede skæbner krydser hendes vej. Fremtiden synes lykkelig og håbefuld, men måske er alle fjender ikke besejret ...

 

Uendelig er tredje bind i den anmelderroste vampyrserie Nattens sanger. En serie om skæbnetro, magt og fatal kærlighed. 

Sider:

364 - Hardback

Læsermålgruppe:

Fra 14 år.

Udgivet på Forlaget Tellerup, 2023

bottom of page