RESEARCH:

Enhver fortælling starter med en enkelt ide, som sidenhen vokser til en hel historie. Inspirationen kommer alle steder fra - film og tv, sange, tilfældige steder og personer eller helt nære relationer. Alt er potentielle indskydelser, der giver anledning til voksende dialoger eller visioner om karakterfremstillinger og scenarier.
Om det er vampyrer, varulve, engle eller dæmoner fastholder jeg helst et niveau af troværdighed og relaterer historien til den virkelige verden. Jeg skriver ud fra intuition og følelsesmæssig erfaring og søger viden fra bøger og internettet.
 
I skriveprocessen er alt tilladt. Jeg holder af at fordybe mig i begreber, følelser og overbevisninger. Mine historier er til tider analytiske, men det er overvejende de følelsesmæssige værdier, jeg vægter højt. Jeg låner genremarkøer fra gysere og kærlighedsromaner og kombinerer disse i et parallelt univers.
 
Når jeg skriver, ser jeg altid mine historier som en film. Omgivelser og personer er levende billeder, der passerer over nethinden. Jeg kender begyndelsen og har en forudanelse om historiens slutning, men handlingen er kun sporadiske ideer, der udvikler sig efterhånden. Som at sidde i min egen biograf - jeg har set traileren, jeg har en ide om plottet, men resten er ukendt spænding. Alt kan ske, og det er fantastisk at lade sig medrive.

© 2013-2020 Christina Bonde